Haku

Helsinki, Mustavuori, tykkipatteri 61

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki, Mustavuori, tykkipatteri 61

sisällön kuvaus: Helsinki, Mustavuori, tykkipatteri 61. Kohde sijaitsee Niinisaarentiestä koilliseen erkanevan ulkoilutien itäpuolella Helsingin Mustavuoren lehtoalueella noin km etelään varsinaisista tukikohdan puolustusasemista. Kuvassa näkyy tykkiasemia yhdistävää

betonilla vahvistettua hautaa sekä tykkiaseman suojana oleva mäentörmä taustalla. Kohde on kuusitykkinen tykkiasema, joka on tehty mäentörmään, puolustusuuntana koillinen.

Tykkiasemien alapuolella on hirsistä rakennetut pienet kaksihuoneiset suojatilat, jotka ovat sortumassa.

Tallennettuna: