Haku

peli; pelivihko

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

peli; pelivihko

Spelbok för barn

fyysinen kuvaus: Sisältää pelit Resan till kolonier i Afrika; Nytt Kapplöpningsspel; Belägringsspel; Gås spelet; Qvarnspelet (takakannessa); värikkäät pelit ihmis- ja eläinhahmoineen, paitsi takakannessa: v.sin. pohjalla mustat viivat Kirjassa 5 peliä

sääntöineen;

värikäs kansilehti: paljon pelaavia ja leikkiviä lapsia, lintuja, eläimiä, kesk. nainen/jumalatar kukkaseppele päässään.

Tallennettuna: