Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistomitalin saate; Suomen Entisten Sotilaiden Yhdistys ry antaa täten entisen Suomen sotawäen muistomitalin

sisällön kuvaus: Suomen Entisten Sotilaiden ry antaa täten entisen Suomen sotaväen muistomitalin Ratsumestari Harald Åkermanille muistoksi ja tunnustukseksi siitä, että hän on palvellut w. 1881-1902 aikuisessa Suomen armeijassa. Muistuttakoon tama mitali

kantajaansa

walasta, jolloin vannoutui puolustamaan isänmaataan ja sen lainalaista yhteiskuntajärjestystä. Olkoon se tunnusmerkkinä siitä, että sen omistaja toimii puhtailla aikeilla isänmaamme ja kansamme onneksi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistomitalin saate; Suomen Entisten Sotilaiden Yhdistys ry antaa täten entisen Suomen sotawäen muistomitalin

Tallennettuna: