Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Länsimäki

sisällön kuvaus: Länsimäki. Ensimmäisen maailmansodan aikainen maalinnoitus, tukikohta II: tykkitie Länsimäessä, Vantaalla. Kuvassa näkyy tukikohdan piikkilankaesteiden läpi kulkeva yhdys- eli tykkitie, joka yhdistää tukikohdan linnoituselimet. Tien pinnalla

näkyy

alkuperäistä

mukulakivetystä. Tien keskiosassa on pienempiä mukulakiviä ja reunoilla kookkaampia kiviä. Tien pengerretty rakenne kohoaa hieman ympäristöään korkeammalle. Tien poikki kulkee matala kohouma, joka johtuu tien alittavan ojan rummun routimisesta.

Aluetta

ympäröi sankka kuusimetsä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Länsimäki

Tallennettuna: