Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

ohjelma, mainos; Kansainväliset Urheilu- ja Kansalliset Voimistelukilpailut

sisällön kuvaus: Ohjelma:

Lauantaina 24 p:nä klo 6 j.-p.p.

100 mt alkuerä, 400, 1500, 10000 mt juoksut sekä kuulantyönti, pituushyppy, antiikkinen kiekko ja kolmiloikkaus.

Sunnuntaina 25 p:nä klo ½ 2 j.-p.p.

Soittoa, 100 mt lopuerä, 800, 5000 ja yhden tunnin juoksu sekä 110 m aitajuoksu, keihään-, kiekon- ja moukarin heitot, korkeus- ja pituushyppy sekä voimistelukilpailut telineillä.

Huom.! Klo ½ 8 illalla voimistelukilpailut, palkintojen jako, lopettajaistanssit Työväentalon juhlasalissa.

Osanottajista urheilu- ja voimistelukilpailuihin mainittakoon Taipale, Peltonen, Pekkala, Berner, Halme, Ottelin, Jefimoff, Alfthan, Nieminen, Vuolio, Jansson, Vasama, Nenonen, Tamminen, Kanerva y.m. y.m.

Lippujen hinnat kentälle 2:-, 1:50 ja 1 mk., lapset 50 p., Työväentalon juhlasaliin 1 mk.

Kentällä hyvä ravintola.

Toisella puolella ruotsiksi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

ohjelma, mainos; Kansainväliset Urheilu- ja Kansalliset Voimistelukilpailut

Tallennettuna: