Haku

Helsinki, Käpylä

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsinki, Käpylä

sisällön kuvaus: Helsinki, Käpylä. Taivaskallio. Taivaskallion mäen laella sijaitsee toisen maailmansodan ilmatorjuntapatteri. Kuvattu mäen luoteisosasta tykkiaseman sisältä kohti kaakkoa ja kuvassa näkyy kaksi muuta tykkiasemaa. Taivaskalliolla on kahdeksan betonista

suojarakennetta, jotka ovat ilmatorjuntapatterin tykkiasemia ja muita suojarakenteita. Mäen jyrkässä luoteisrinteessä pääosin päällekkäin tämän kohteen kanssa on 1. maailmansodan aikainen kohde (Tukikohta 1914:45). Horisontissa taustalla näkyy

rakenteilla oleva Kalasataman alue.

Tallennettuna: