Haku

radio; kelloradio; Philips D3010 electronic clock radio

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

radio; kelloradio; Philips D3010 electronic clock radio

fyysinen kuvaus: Philips D3010 kelloradio, harmaata muovia, etulevy läpinäkyvää muovia, alareunassa säätönappeja. Sivussa AM/FM -säädin sekä pyöritettävät kanavanhaun ja äänenvoimakkuuden säätönapit. Päällä painonapit eri toiminnoille (ALARM OFF, SLUMBER ON, REPEAT

ALARM - SLUMBER OFF). Musta sähköjohto ja johtoantenni.

Tallennettuna: