Haku

somiste; mallinuken pää; somistusnuken pää

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

somiste; mallinuken pää; somistusnuken pää

fyysinen kuvaus: Kipsistä valettu pojan pää ja kaula. Ontto. Muotoillut kasvot maalattu. Hiukset askarreltu hampusta tai jouhesta ja maalattu päältä punertaviksi. Kasvoissa ihonvärinen pohjamaali, silmät vihertävät, paksut kulmakarvat ruskeat. Leveä hymyilevä suu

maalattu, valkoinen "hammasrivi" näkyy raollaan olevien huulien välistä. Poskissa myös punaista.

Tallennettuna: