Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Suomalaisen viikon 27

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suomalaisen viikon 27

sisällön kuvaus: Suomalaisen viikon 27.9.-4.10.1913. juhlakulkue Pohjoisesplanadi 31:n kohdalla. Kolme ylioppilasta kulkueen airueina, heidän perässään soittokunta kuorma-auton kyydissä (isorumpu kuljettajan vieressä). Kaksi ratsupoliisia hieman vikuroivin

hevosin

yrittää pitää kulkuetta seuraavan yleisön kurissa. Vuonna

1912

perustettu Kotimaisen työn liitto (vuodesta 1992 Suomalaisen työn liitto) järjesti jo

seuraavana vuotena ensimmäisen Suomalaisen viikon

kotimaisen teollisuuden edistämiseksi.

Tallennettuna: