Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

astia; säilytysastia; apteekkipurkki

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

astia; säilytysastia; apteekkipurkki

fyysinen kuvaus: Väritöntä lasia, peltikansi punaiseksi maalattu. Astian muoto on neliskulmainen, ylhäältä suippeneva pyöreäksi suuksi. Astian kylkeen maalattu hieman sydäntä muistuttava keltainen nimilappu, jossa mustalla kapiteelilla teksti. Nimilapun vasenta reunaa

korostaa tumma viiva, samoin oikeassa yläkulmassa tumma viiva. Nimilapun yläpuolelle maalattu keltainen kruunu, koristettu ruskealla sekä sinisin ja punaisin kivin. Nimilapussa reunavarjostus vastakkaisella puolella kuin n:o L:13:362:ssa. Purkin takana

pieni pala ruskeaa paperietikettiä, jossa osa M-kirjainta. Astiassa on rohdosta; vaaleita, isoja, matalan sylinterin muotoisia kappaleita. Purkin päälle on narulla kiinnitetty pergamentti.

Tallennettuna: