Haku

Katutaidetta betonipalkin päässä, Vilhonvuorenkatu 10 - Suvilahdenkatu 1, katujen risteyksen reunassa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Katutaidetta betonipalkin päässä, Vilhonvuorenkatu 10 - Suvilahdenkatu 1, katujen risteyksen reunassa

sisällön kuvaus: Katutaidetta betonipalkin päässä, Vilhonvuorenkatu 10 - Suvilahdenkatu 1, katujen risteyksen reunassa. Kullankeltaisiin kehyksiin on laitettu pieni maalaus, joka esittää sinistä, lintua muistuttavaa hahmoa. Se on kiinnitetty palkin päähän. Palkki

tulee

ulos kiviseinästä. Sitä tukee alta paksu lieriön muotoinen,

putkimainen ruskea teräsrakenne. Palkki ja sen tukirakenne ovat jalkakäytävällä ja toisaalta tummasta teräksestä tehdyn kävelysillan alla. Sillan kävelytasanteella palkin yläpuolella seisoo ihminen.

Tallennettuna: