Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

muistoraha; Suomen ensimmäinen yleinen teollisuusnäyttely Helsingissä v. 1876

fyysinen kuvaus: Etusivu: Aleksanteri II:n kaulakuva. Takasivu: keskellä istuva, soihtua pitelevä nainen takanaan pylväikkö ja vieressään leijonakilpi, hammasratas, paletti, pylväänpää, muotokuva. Taustalla Nikolain kirkko, kauppatori, eteläsatama. Uloimpana kehänä

maakuntien vaakunat ja niiden väleissä ammattien vertauskuvia, erilaisia työvälineitä. Leikkeessä: 1876 Lea Ahlborn Fec.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

muistoraha; Suomen ensimmäinen yleinen teollisuusnäyttely Helsingissä v. 1876

Tallennettuna: