Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Armfeltintie 2 (=Ehrensvärdintie 12, Merikatu 31

sisällön kuvaus: Armfeltintie 2 (=Ehrensvärdintie 12, Merikatu 31. Merikadun tämä osa on ollut Speranskintie v. 1908-1928). Kuvattu Armfeltintie 6:n kohdalta. Armfeltintie 2 on asuintalo, jonka ovat suunnitelleet von Essen, Kallio ja Ikäläinen. Rakennus on

valmistunut

vuonna 1911. Rakennuksen rakennutti professori Juho Heikki Vennola, minkä vuoksi sitä onkin kutsuttu Vennolan taloksi. (Tiedot: Kaija Nenonen & Kirsti Toppari, "Herrasväen ja työläisten kaupunki. Helsingin vanhoja kortteleita 2", s. 50.)

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Armfeltintie 2 (=Ehrensvärdintie 12, Merikatu 31

Tallennettuna: