Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun oppilaita koulun kerhotoiminnassa

sisällön kuvaus: Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun oppilaita koulun kerhotoiminnassa. Valokuva on otettu luokkahuoneessa opettajan pöydän luota. Vasemmalla pöydän ääressä istuu nainen pidellen oikealla kädellään kynää vasemman käden levätessä avonaisella

kirjalla.

Oikealla puolella oppilas lukee edessään pöydällä lepäävää kirjaa nojautuneena etukenoon sitä kohti. Naisen vasemmalla puolella näkyy tumma käsilaukku ja taustalla on liitutaulu, johon on piirretty liidulla muun muassa ihmishahmo.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun oppilaita koulun kerhotoiminnassa

Tallennettuna: