Haku

matto; kesämatto; pala mattoa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

matto; kesämatto; pala mattoa

fyysinen kuvaus: Kapea, pitkä pellavamatto, jossa ruskeat painokuviot, molemmilla reunoilla värilliset loimiraidat. Matto on kudottu kangaspuilla, sidos on kärkitoimikas ("Ohranpäiseksi

kudottu toimikas).

Painokuvio kankaan pinnassa , väri ei ole imeytynyt kankaan läpi. Maton molemmilla reunoilla siniset loimiraidat, joissa muina väreinä keltainen ja ruskea. Painetuista

kuvioista suuri nelijakoinen kuvio maton keskellä, sen ympärillä pienempiä

kukka- ja lehtiaiheisia kuvioita, reunoilla reunakuvioraita.

Tallennettuna: