Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Vesimittausasema satamalaiturin reunalla Nihdissä Sompasaaren kärjessä.

sisällön kuvaus: Vasemmalla kaivinkoneen varsi kauhoineen. Kauhan edessä maassa on irrallinen luiskakauha ja kuokkakauha. Vesimittausaseman edessä on metallinen pollari alusten laituriin kiinnittämistä varten. Takana keskellä asuinkerrostaloja Merihaassa. Oikealla Sompasaarenaltaan takana 1.4.2023 lakkautettavan Hanasaaren voimalaitoksen kivihiilikasa. Sompasaaren Nihdin asuinalueen esirakentaminen aloitettiin heinäkuussa 2021. Ensimmäiset asuinrakennukset valmistuvat alueelle kevättalvella 2024.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vesimittausasema satamalaiturin reunalla Nihdissä Sompasaaren kärjessä.

Tallennettuna: