Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Läntinen Oura, Västra Ören, käytetty myös nimeä Läntinen Kotkasaari, Västra Örnholmen (nykyään Ourit) Lapinlahden suulla Hietaniemen lounaispuolella, kuvattu länteen päin

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Läntinen Oura, Västra Ören, käytetty myös nimeä Läntinen Kotkasaari, Västra Örnholmen (nykyään Ourit) Lapinlahden suulla Hietaniemen lounaispuolella, kuvattu länteen päin

sisällön kuvaus: Läntinen Oura, Västra Ören, käytetty myös nimeä Läntinen Kotkasaari, Västra Örnholmen (nykyään Ourit) Lapinlahden suulla Hietaniemen lounaispuolella, kuvattu länteen päin. Vasemmalla näkyy Kejsarvillan, joka nykyään toimii talviuimarien pukuhuoneena.

Läntinen ja itäinen saari ovat sittemmin yhdistyneet maantäyttöjen myötä.

Tallennettuna: