Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Kotihoidon nykydokumentointi

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kotihoidon nykydokumentointi

sisällön kuvaus: Kotihoidon nykydokumentointi. Kotihoidon asiakkaan henkilökohtainen nostolaite, jolla asiakas saadaan nostettua istuma-asennosta seisomaan ja seisaaltaan alas istumaan. Asiakas työnnetään pyörätuolilla laitteen eteen, jonka jälkeen jalat

asetellaan

niille varatuille paikoille ja asiakkaan vyötärölle kierretään tukeva pehmustettu nostoliina. Kaukosäätimen painikkeilla hoitaja nostaa ja laskee asiakkaan haluttuun asentoon. Kun nosturi ei ole käytössä, se on latatuksessa verkkovirrassa

toisessa

huoneessa asiakkaan kodissa.

Tallennettuna: