Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

taulu; muistotaulu (kuolleet lapset)

fyysinen kuvaus: Neljän valokuvan ja hiustyön muodostama kehystetty teos. Kolme valokuvaa seepiansävyisiä, yksi mustavalkoinen, aiheena jokaisessa lapsi avatussa arkussa. Valokuvat ja hiuskoriste on kiinnitetty messinkinastoilla mustaksi maalattuun taustalevyyn.

Keskellä oleva hiuskoriste on vaaleista hiuksista punottu, aiheena mahdollisesti kukkiva puu. Tumma, mustanruskea, profiloitu kehys on suorakaiteen muotoinen, lasi ja puinen taustalevy. Se on suojattu ruskealla liimapaperilla. Sen alla on

todennäköisesti kiinnitykseen käytetyt messinkiset, litteät ruuvatut metallilevyt.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

taulu; muistotaulu (kuolleet lapset)

Tallennettuna: