Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Nuori mies ulkona asuinkerrostalojen piha-alueen tuntumassa

sisällön kuvaus: Nuori mies ulkona asuinkerrostalojen piha-alueen tuntumassa. Takana oikealla kasvaa korkea lehtipuu. Vasemmalta taustalta erottuu vaalea asuinkerrostalo. Miehellä on päällään tumma välikausitakki ja sen alla valkoinen paita ja tumma solmio. Hän

on

kääntyneenä siten, että katsoo viistosti vasemmalta puolelta kameran ohi. On aurinkoinen päivä, auringonpaiste hieman häikäisee miestä. Valokuvan pigmenttipinnassa näkyy useita murtumia.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Nuori mies ulkona asuinkerrostalojen piha-alueen tuntumassa

Tallennettuna: