Haku

Väliaikainen kiertoliittymä Merihaan kohdalla.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Väliaikainen kiertoliittymä Merihaan kohdalla.

sisällön kuvaus: Näkymä Sörnäisten rantatien alun suunnasta etelään. Kruunusillat-raitiotiehankkeen ja uuden Hakaniemen sillan rakentamisen myötä alueella tulee tapahtumaan lähivuosina huomattavia liikkumiseen ja kaupunkikuvaan liittyviä muutoksia. Rakennustöiden aikana Sörnäisten rantatiellä Merihaan kohdalla on käytössä väliaikainen kiertoliittymä kolmen vuoden ajan eli uuden sillan valmistumiseen asti. Vasemmalla Merihaka. Keskellä vanha Hakaniemen silta, jonka takana Kruununhaka. Oikealla virastotalo, Hakaniemenranta 6.

Tallennettuna: