Haku

lasi ja kotelo; juomalasi; retkilasi

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

lasi ja kotelo; juomalasi; retkilasi

fyysinen kuvaus: Juomalasia säilytetään siniseksi värjätyllä nahkalla päällystetyssä pahvikotelossa. Kotelon sisusta on vuorattu sinisellä vuohennahalla (Chevreau) ja kotelon sisäkansi on pehmustettu. Juomalasi on kirkasta kristallilasia. Lasin pohja on pitkän soikion muotoinen ja sivut ovat pystysuorat, hieman ylöspäin levenevät. Lasin ulkopintaan on hiottu kymmenen tasaista fasettia.

Tallennettuna: