Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

puku; leninki; naisen

fyysinen kuvaus: Hihaton, kapeavyötäröinen, leveähelmainen leninki kellertävää silkkiripsiä.

Yläosassa kimonotyyppinen leikkaus, kulmikas pääntie, pieni teräväkärkinen kaulus. Vyötäröllä sauma, edessä vyötäröllä sivusaumoihin ommellut, osin laskostetut kaitaleet. Hameessa kauttaaltaan leveät laskokset. Vasemmassa sivusaumassa

vetoketjuhalkio.

Kaksinkertainen, painonapein kiinnitettävä vyö.

Kelta-musta ripsi-sidos, jossa kuosiinkudottuja pieniä mustia, keltakeskustaisia neliöitä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

puku; leninki; naisen

Tallennettuna: