Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

pullo; pulputuspullo

fyysinen kuvaus: Pullon pohja nelikulmainen. Keskiosaa vedetty sisäänpäin niin, että kulmiin jää ontot putket. Kaarevat olat, lyhyt, keskeltä kapeneva kaula. Suulla tiivistyshionta. Pullon pohjassa rosoinen puntelin jälki. Kyljissä näkyvissä puupihtien jäljet, kaulassa

vähän ramppeja.

Tulppa ontto, hieman alaspäin kapeneva, pohja hiottu. Yläosa munanmuotoinen, teräväkärkinen. Todennäköisesti ei kuulu alkuaan tähän pulloon. Väritöntä, hieman sinertävää lasia; lasimassa kirkas, vähän pieniä ilmakuplia. Tulpassa kaiverrettu

tähkä- ja lehtikuvio. (tähkän kohdalla laikka lipsahtanut; silmukan muotoinen jälki).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pullo; pulputuspullo

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos