Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rasia; Güvercin Kibriti; tulitikkurasia

fyysinen kuvaus: Suorakaiteen muotoinen rasia, pitkillä sivuilla raapaisupinnat. Etupuolella puna-musta-keltainen etiketti jossa kreikankielistä tekstiä (litteroituna "PUREIA PERISTERAS ASFALEIAS"), kyyhkynen sekä sen molemmin puolin Suomen Leijonat

medaljongeissa.

Kääntöpuolella teksti "VANHAT ETIKETIT Uusintapainatus tulitikkuetiketeistä menneiltä vuosikymmeniltä Tulitikku Oy Jokela Keskisisältö 45 kpl".

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rasia; Güvercin Kibriti; tulitikkurasia

Tallennettuna: