Haku

Veistonopettaja Helmi Tengén (1875-1971) työhuoneessaan Puutarhakatu 6

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Veistonopettaja Helmi Tengén (1875-1971) työhuoneessaan Puutarhakatu 6

sisällön kuvaus: Veistonopettaja Helmi Tengén (1875-1971) työhuoneessaan Puutarhakatu 6. Opettaja Tengénillä on vyöllään roikkumassa puukko ja sahaus menossa höyläpenkin päällä. Lattialla on kirves koivupölkkyyn iskettynä. Takana on kaappi, jossa työvälineitä. Helmi

Tengén

toimi veistonopettajana Helsingissä 1904–1942.

Tallennettuna: