Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Talonpäätyjä Malminkatu 28:n pihalla; piirustus

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Talonpäätyjä Malminkatu 28:n pihalla; piirustus

sisällön kuvaus: Ylöspäin suunnattu näkymä ahtaaseen palokujaan, kahden pihanpuolella olevan puutalon välissä. Vasemmalla puolella on korkea satulakattoinen talonpääty, jossa ihan ylhäällä kaksi pientä ikkunaa. Oikealla kuvassa on kolme samannäköistä pientä

talonpäätyä

toinen toisensa takana. Niiden katonrajat ja nurkat muodostavat porrasmaisesti laskeutuvan hanurimaisen kuvion. Taustan täyttää korkea palomuuri.

Tallennettuna: