Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Mies ja nainen retkipyörineen Kustaa Aadolfin puistossa

sisällön kuvaus: Mies ja nainen retkipyörineen Kustaa Aadolfin puistossa. Oikealla näkyy kumpareelle telineille asteltu moottorivene, joka on peitetty läpinäkyvällä muovisuojalla. Kumpareen takaa näkyy Vantaanjoen vesiputouksen äärellä sijaitsevan voimalaitoksen

piippu. Valokuva on otettu kaakon suuntaan.

Taivas on

pilvinen ja maa märkä. Kuoppaisella tiellä on lammikoita. Pyöräilijät ovat pukeutuneet liikunnallisesti, mutta viileyttä vastaan.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Mies ja nainen retkipyörineen Kustaa Aadolfin puistossa

Tallennettuna: