Haku

Toinen Airam Electric Oy Ab:n Suutarilan hehkulampputehtaan (Lampputie 10) langoitushuoneista

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Toinen Airam Electric Oy Ab:n Suutarilan hehkulampputehtaan (Lampputie 10) langoitushuoneista

sisällön kuvaus: Toinen Airam Electric Oy Ab:n Suutarilan hehkulampputehtaan (Lampputie 10) langoitushuoneista. Kaksi vierekkäistä työpistettä. Huonetila on entinen Suutarilan hehkulampputehtaan palkanmaksukonttori.

Pöydillä pistehitsauslaitteet sekä pöytätasoon kiinnitetyt kookkaat nivelletyt suurennuslasit. Työpisteillä tehtävää työsuoritetta nimitetään pokkaamiseksi. Tämä tarkoittaa lasisen "pillin" eli lampunjalan sisällä oleviin elektrodeihin

hehkulankojen

kiinni hitsaamista. VR:lle toimitettaviin erikoishehkulamppuihin näitä hehkulankoja tulee kaksi kappaletta.

Tallennettuna: