Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

rakennuspiirustus, Pohjoisesplanadi 19/Unioninkatu 28; Kauppias Uschakoffin kivitalo Pohjoisesplanadi 19

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

rakennuspiirustus, Pohjoisesplanadi 19/Unioninkatu 28; Kauppias Uschakoffin kivitalo Pohjoisesplanadi 19

sisällön kuvaus: Kauppias Uschakoffin kivitalo, Unioninkatu 28 ja P.Esplanadi 19 kulmatalo. Fasadi Unioninkadulle.

Ei tekstiä.

Vasemmassa yläkulmassa valtiovaratoimikunnan tarkistusleimalla varustettu 50 pennin leimamerkki. jossa leima: Makuleradt 8. 1876 Mitätön.

Kuvan alla mittakaava ilman mittayksiköitä.

Tallennettuna: