Haku

magnetofoni; Philips stereo recorder N 4510; avokelanauhuri

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

magnetofoni; Philips stereo recorder N 4510; avokelanauhuri

fyysinen kuvaus: Kuori mustaa muovia, sivustat jalopuulta näyttävää muovia. Avattava kansi kirkasta muovia, takaa kiinni kahdella saranalla, molemmilla sivuilla metallisalvat. Takapanelissa nauhurin sisältä esiin vedettävä kantokahva. Päällä paikat kahdelle

kelalle.

Oikeassa laidassa äänen säätökytkimet ja kaksi äänen voimakkuusmittaria. Nauhurin toimintonäppäimet ja virtakytkin. Nauhalaskuri. Viisi kpl erilaisia säätökytkimiä. Pistokkeet vasemmalle ja oikealle kaiuttimelle sekä korvakuulokkeille. Harmaa

virtajohto. Pohjassa virtajohdolle säilytystila, josta kansi puuttuu.

Tallennettuna: