Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Portti Helsingin Moottorivenekerho ry:n vankasti aidatulle alueelle Verkkosaaren venetelakalla.

sisällön kuvaus: Metalliverkkoaidan yläreunaan on pingotettu piikkilankaa. Sen takana näkyy veneitä talvisäilytyksessä, pakettiautoja, trailereita ja peräkärryjä. Pieni kulkuportti oikeassa reunassa on auki. Aitaan on kiinnitetty myynti-ilmoitus sekä mainoksia muun muassa venehuolloista ja -pesuista. Kyltit kertovat kulkijoille, että aluetta valvotaan.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Portti Helsingin Moottorivenekerho ry:n vankasti aidatulle alueelle Verkkosaaren venetelakalla.

Tallennettuna: