Haku

Airam Electric Oy Ab:n kuvamateriaalia

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Airam Electric Oy Ab:n kuvamateriaalia

sisällön kuvaus: Airam Electric Oy Ab:n kuvamateriaalia. Hehkulamppujen volframi-lankaa vedetään koneellisesti ohuemmaksi eräänlaisen timanttilaikan avulla. Lanka on koneeseen laitettaessa 0,2mm paksuista, ja kone vetää sitä hiuksen hienoksi, ohuemmaksi ja

pidemmäksi.

Vedetystä

langasta tehdään kierukoita, joista kahdesta muodostuu hehkulampun tuplakierre.

Tallennettuna: