Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Helsingin sähkölaitoksen Salmisaaren voimala, Lauttasaarenkatu 11 (nyk

sisällön kuvaus: Helsingin sähkölaitoksen Salmisaaren voimala, Lauttasaarenkatu 11 (nyk. Porkkalankatu 9-11), Porkkalankadun toiselta puolen nähtynä. Rakennuksen edustalla on rautaromua, putken pätkiä ja lautalaatikoita. Rakennuksen editse kulkee ratakiskot Alkon

tehtaalle, joka jää

naapuritontille

oikealle puolelle. Valokuvan nurkissa näkyy kaareutuva tumma varjo, joka johtuu siitä, että valokuvaaja on käyttänyt kuvatessaan vastavalosuojaa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin sähkölaitoksen Salmisaaren voimala, Lauttasaarenkatu 11 (nyk

Tallennettuna: