Haku

Purkutöitä korttelissa 362, Porvoonkatu 1-7 - Fleminginkatu 26 - Aleksis Kiven katu 30-34

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Purkutöitä korttelissa 362, Porvoonkatu 1-7 - Fleminginkatu 26 - Aleksis Kiven katu 30-34

sisällön kuvaus: Purkutöitä korttelissa 362, Porvoonkatu 1-7 - Fleminginkatu 26 - Aleksis Kiven katu 30-34. Purettavina ns. Sadan markan villat, jotka rakennettiin 1900-luvun alussa. Taustalla vasemmalla Aleksis Kiven katu, josta oikealla Fleminginkatu 25, jota

on

kutsuttu "Flemingin piikki" -nimellä.

Tallennettuna: