Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Hevonen ja hevoskärryt Vallisaaressa

sisällön kuvaus: Hevonen ja hevoskärryt Vallisaaressa. Valokuva on otettu hevosen edestä, kärryjen takaa näkyy kaksi miestä, joista toinen on hevosen ajaja. Saaressa oli 1950-luvulla kaksi hevosta. Taustalla oikealla näkyy alunperin venälälisten sotilaiden

sairastuvakis

1900-luvun alussa rakennettu hirsitalo, joka myöhemmin toimi asuiontalona ja suomalaisen varuskunnan ruokalana. Vasemmalla rakennuksen ulkohuone. Valokuva on otettu keväällä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hevonen ja hevoskärryt Vallisaaressa

Tallennettuna: