Haku

Näkymä Kalevankadun ja Yrjönkadun risteyksestä koilliseen kohti Mannerheimintietä

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Kalevankadun ja Yrjönkadun risteyksestä koilliseen kohti Mannerheimintietä

sisällön kuvaus: Näkymä Kalevankadun ja Yrjönkadun risteyksestä koilliseen kohti Mannerheimintietä. Vasemmalla hotelli Tornin rakennuksen kulmaa, keskellä Kalevankatu 3:n liikerakennus, jossa Elektro-Sähkö Oy:n ja Yleiskaluste Oy:n myymälät. Taustalla Helsingfors

Sparbankin pääkonttorin rakennustyömaa (Kalevankatu 1 - Mannerheimintie 14).

Tallennettuna: