Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Forumin liikekeskuksen sisäpiha Mannerheimintien ja Simonkadun kulmassa, Mannerheimintie 20

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Forumin liikekeskuksen sisäpiha Mannerheimintien ja Simonkadun kulmassa, Mannerheimintie 20

sisällön kuvaus: Forumin liikekeskuksen sisäpiha Mannerheimintien ja Simonkadun kulmassa, Mannerheimintie 20. Keskellä kukkaistutuksia ja pihakeinu, jossa istuu kaksi naista. Muita asiakkaita taustalla. Vasemmalla sisäpihan ympärillä sijaitsevien liikeiden

valomainoksia: Laatukenkä, K. A. Lind ja

Sokeain myymälä. Vuonna 1952 valmistunut Forum purettiin vuonna 1983 uuden, samannimisen kauppakeskuksen tieltä.

Tallennettuna: