Haku

Paloaseman palokalustovaja Vallisaaressa

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Paloaseman palokalustovaja Vallisaaressa

sisällön kuvaus: Paloaseman palokalustovaja Vallisaaressa. Siinä säilytettiin aikanaan T-mallista Fordia, kuorma-autoa ja hevosvetoisia kärryjä. Keskimmäisestä ovesta kuljettiin kahden hevosen talliin ja viereisestä punaisesta ovesta hevosten rehu- ja heinävarastoon.

Pihapiiriin kuuluu myös vasemmassa reunassa näkyvä puusepänverstas. Valokuva on otettu aurinkoisella säällä.

Tallennettuna: