Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

tuoli; pyörätuoli; rullatuoli

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tuoli; pyörätuoli; rullatuoli

fyysinen kuvaus: Korkeaselkäinen pyörätuoli. Runko puuta ja vaneria. Jalkatuen ylempi osa ja pehmustettu istuin verhoiltu keinonahalla. Istuimen verhoilussa iso repeämä. Selkänoja saranoitu, sivuilla salvat, joista säädetään selkänojan asentoa. Puiset käsinojat.

Jalkatuki puuta, jalusta päällystetty linoleumilla. Etupyörät kookkaat, ulkokehällä vanteet, joita pyörittämällä tuolia liikutetaan. Etupyörien renkaat harmaat, kumiset, kovettuneet. Takana yksi kääntyvä pieni pyörä. Keinonahka punaruskeaa.

Puuosat

maalattu

ruskeiksi ja vihreiksi. Useita maalikerroksia, aikaisempia värejä mm. vihreä ja harmaa.

Tallennettuna: