Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Insinööri Rupert von Nandelstadh vaimonsa Adelen (Deli) ja tyttärensä Maritan (Rita) kanssa talonsa pihalla

sisällön kuvaus: Insinööri Rupert von Nandelstadh vaimonsa Adelen (Deli) ja tyttärensä Maritan (Rita) kanssa talonsa pihalla. Lars Sonckin tie 5 (= Lars Sonckin tie 12). Alunperin pieni, Lars Sonckin piirtämä rakennus valmistui 1910, myöhemmin huvilaan tehtiin

useita

laajennuksia

ja muutoksia eri arkkitehtien suunnitelmien

mukaan. Rupert von Nandelstadh oli "Brändön pioneereja", hän toimi aktiivisesti mm Kulosaaren huvilakaupungin sittemmin Kulosaaren kunnan valtuustossa aina v:een 1946 asti.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Insinööri Rupert von Nandelstadh vaimonsa Adelen (Deli) ja tyttärensä Maritan (Rita) kanssa talonsa pihalla

Tallennettuna:
sulje

Vaikuta Finnan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn!

Vastaajien kesken arvotaan 10 kpl Museokortteja.

Avaa kysely

Ei kiitos