Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Lähikuva Herttoniemenrannan uusista rakennuskohteista

sisällön kuvaus: Lähikuva Herttoniemenrannan uusista rakennuskohteista. Asuinrakennuksen piha-alue ennen jalkakäytävää on reunustettu punaisella marmori muurilla. Sen päällä on mustaksi maalattua teräsaitaa, joka katkeaa jalkakäytävältä pihamaalle nousevien portaiden

kohdalla. Taustalla asuinrakennuksen ensimmäisen kerroksen ikkunoista. Valokuva on otettu talvella, lumen alta erottuu kivenmurikoita vastavalmistuneen talon edustalta jalkakäytävältä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Lähikuva Herttoniemenrannan uusista rakennuskohteista

Tallennettuna: