Sökning

Kluuvikatu 2 ja 4 vas

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Kluuvikatu 2 ja 4 vas

sisällön kuvaus: Kluuvikatu 2 ja 4 vas., Kluuvikatu1 ja 3 oik.. Edessä Pohjoisesplanadi, takana kesk. Hallituskatu 15, Heimolan talo (Hallituskatu, nyk. Yliopistonkatu). Vasemmalla edessä hotelli Kämp (Kluuvikatu 2 - Pohjoisesplanadi 29), sen suunnitteli

Theodor

Höijer ja se valmistui 1887.

Kluuvikatu 1:ssä näkyy elokuvateatteri Maximin kyltti, teatteri aloitti paikalla 1909.

Sparad: