Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Sairaankuljetusautoja Kallion paloaseman pihalla

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sairaankuljetusautoja Kallion paloaseman pihalla

sisällön kuvaus: Sairaankuljetusautoja Kallion paloaseman pihalla. Vasemmalta merceds-benz autoja jotka hankittiin v1958-1960 välisenä aikana. Niiden huolto numerot olivat 42, 44 45 sekä 48. Äärimmäisenä oikealla Ford F100 Sairaankuljetus auto vuodelta 1959, huolto

numero 41. Tämä auto toimi vuodelta 1965 vuoteen 1973 pääpaloaseman sammakkomiesautona eli pelastussukellusyksikkönä.

Lähde: Helsingin pelastuslaitos palomuseo Intendentti Jari Auvinen.

Tallennettuna: