Haku

fysiikan havaintoväline; nelitahtimoottorin malli

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

fysiikan havaintoväline; nelitahtimoottorin malli

fyysinen kuvaus: Nelitahtisen polttomoottorin toimintaa havainnollistava malli. Mallin tulisi seisoa kahden jalan varassa; jaloista toinen puuttuu. Ylhäällä sytytystulppa ja sen alla kaasutin. Alhaalla sylinteri, jossa kolme vauhtipyörää alumiinista. Mustaksi
maalattu mäntä liikkuu pohjassa olevaa kammen kahvaa pyörittämällä. Kampi liikuttaa myös kahta metallista tehtyä sivuläppää. Pohja maalattu vaaleanvihreäksi, moottorin puuosat maalattu hopealla. Sytytystulppa valko-ruskea.

Tallennettuna: