Haku

peli; korttipeli; Yhtälöpeli

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

peli; korttipeli; Yhtälöpeli

fyysinen kuvaus: Kotelo suorakulmainen, päistä avattava. Kortit suorakulmaiset, 4 sarjaa, numeroitu 1-15. Peilikuvanumerot on painettu ympyröihin. Sinisistä korteista puuttuu numerot 4, 10 ja 14, vihreistä 1-4, 6, 8 ja12, punaisista 1, 3, 6, 9, 10 ja 14, ruskeista

2, 6,

12 ja 14. Kotelo vaalea alaosasta ja päätysivuilta, päältä ja sivureunoista keltainen, etupuolelle kirjoitettu valkoisella mustalle pohjalle 2+3-1=4, alempana on mustalla kirjoitettu teksti

Yhtälöpeli keltaisella pohjalla. Kortit siniset, vihreät, punaiset ja ruskeat, taustat vaaleat.

Tallennettuna: