Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

tonttikartta; Sunnska Plantagen å Stadens mark, Belägen åt Esbo Sidan i Wäster om Landsvägen

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

tonttikartta; Sunnska Plantagen å Stadens mark, Belägen åt Esbo Sidan i Wäster om Landsvägen

sisällön kuvaus: År 1819 den 25 Augs. har till följe af Wälloflige Magistratens beslut härstädes undertecknad i Närvaro af Rådmän Herrar Bergholm och Lampa, samt af Stadens Äldste Handelman Herr remander och Borgaren Broström, Afmätt sen så kallade Sunnska

Plantagen å

Stadens mark, Belägen åt Esbo Sidan i Wäster om Landsvägen, hvarå nedanstående Charta är uprättad och befinnes ... Helsingfors d: 1te Sept. 1819 Pehr Granstedt

Sunnin plantaasi kaupungin omistamalla maalla Espoon maantien varrella.

Tallennettuna: