Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Katajanokalle, Pitkäkadun alkuun (Lång Gatan) ja Katajanokan mökkeihin nykyisen Satamakadun ja Katajanokan puiston paikalla

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Katajanokalle, Pitkäkadun alkuun (Lång Gatan) ja Katajanokan mökkeihin nykyisen Satamakadun ja Katajanokan puiston paikalla

sisällön kuvaus: Näkymä Katajanokalle, Pitkäkadun alkuun (Lång Gatan) ja Katajanokan mökkeihin nykyisen Satamakadun ja Katajanokan puiston paikalla. Pitkäkadulla, vasemmalla tontit 45 ja 50, oikealla tontti 43 (ja risteyksen takana tonttien 54 ja 53 rakennuksia).

Vasemmassa

reunassa olevan rakennuksen katolla kissa.

Tallennettuna: