Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Interiööri Kaartintorpassa, Saunalahdentie 2

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Interiööri Kaartintorpassa, Saunalahdentie 2

sisällön kuvaus: Interiööri Kaartintorpassa, Saunalahdentie 2. Tapetoitua seinää vasten on aseteltu pöytäryhmä, jossa seinänviertä on sohva, sen edessä pyöreä pöytä, ja tätä ympäröi lisäksi neljä tuolia. Kaikki kalusteet ovat tummasta lakatusta puusta lukuun ottamatta

istuinalan leveäraitaista verhoilua. Seinällä on kaksi kehystettyä maalausta. Vasemmalla näkyy kaistale tummasta kaakeliuunista, jonka takaa pilkottaa vaalealla varjostimella ympäröity lukulamppu.

Tallennettuna: