Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

suojanaamari; väestönaamari, kaasunaamari malli 39; lasten

fyysinen kuvaus: Vihreä, kuminen naamari, jossa pyöreät lasit ja leukakappale, johon kierretään kiinni vihreä, alumiininen suodatin. Hupun takaosassa kuminen kiristysnauha. Suorakaiteen muotoinen säilytyslaatikko toimii myös kantolaatikkona; päädyssä nauha

kantamista varten, sisällä talkkipussi. Leimat: HT, Vs 38, 1, K.T. O.Y. PARA 1939, 144 (naamari), VPE 121604, TARK

ASTETTU 8-XI. 1939 SKJ-FGO (suodatin), L lasten / pieni koko 121604 (pakkaus). Pakkauksen sisäkannessa käyttö- ja hoito-ohjeet.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

suojanaamari; väestönaamari, kaasunaamari malli 39; lasten

Tallennettuna: